Baanpermissiecursus en inlooplessen

Harderwold biedt een gevarieerd aanbod van groepslessen voor de beginnende en gevorderde golfer. Ook als je nog nooit in aanraking bent gekomen met golf ben je meer dan welkom!

Onze kennismakingsles is voor iedereen die wil ontdekken of golf een sport is die bij je past. Je krijgt uitleg over de basistechnieken en gaat alvast oefenen met het slaan van de bal. Ben je na de kennismakingsles enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor de kennismakingscursus om de basis goed onder de knie te krijgen.

Weet je al zeker dat je verder wilt met het golfspel? Boek dan direct online deze baanpermissiecursusTijdens 4 lessen van 1,5 uur werk je toe naar het behalen van je baanpermissie voor Harderwold. Hiermee mag je komen oefenen op onze 9-holes golfbaan. Wil je ook je GVB/HCP54 behalen, dan kan je bij ons hiervoor een vervolgcursus boeken.

Onze inloop themalessen zijn speciaal voor de gevorderde golfers. Iedere les staat in teken van één thema. Het doel? Jouw golfspel verbeteren zodat je met nog meer plezier gaat spelen.

Kennismakingsles

v.a. € 15,- p.p.

Wil je in een kort tijdsbestek ervaren of golfen iets voor je is? Boek dan een kennismakingsles. In een groep met maximaal 10 personen krijg je uitleg over de basistechnieken; fullswing op de Inrange en putten op de oefengreen. Uiteraard ga je ook al een balletje slaan! Na afloop staat er een kopje koffie voor je klaar. 

Aantal personen: 4-10
Duur: 60 minuten
Kleding: Draag sneakers of wandelschoenen en kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Baanpermissiecursus

€99,-

Wil je direct op de juiste manier starten met golf? Tijdens de cursus leer je de basistechnieken putten, chippen, bunker en full swing. Tijdens de laatste lesdag ga je de golfbaan op en behaal je je baanpermissie. Met je baanpermissie mag je onze 9-holes golfbaan gaan lopen om te oefenen. Wil je ook je GVB / HCP-54 gaan behalen, dan kan je bij ons hiervoor een vervolgcursus boeken.

Aantal personen: 4-10
Duur: 4 lessen van 1,5 uur

Inloop themales

€15,-

Wil je nog beter worden in je golfspel? Schrijf je dan in voor de thema-inlooplessen. Iedere les staat in teken van één thema. Je kunt maximaal 1 les vooruit boeken. In de ProAgenda kan je zien wat de thema’s zijn en door wie de golfles wordt gegeven.

De lessen zijn alleen te boeken met behulp van een leskaart. Deze kost €75 voor 5 lessen en is tot 6 maanden na aanschafdatum geldig. 

Aantal personen: 4-6
Duur: 60 minuten

Previous
Next