Golfles voor beginners
(incl HCP-54 cursus)

 

WIL JE LEREN GOLFEN?    KOM DAN NAAR HARDERWOLD!

Je hebt kennis gemaakt met onze InRangespellen op de driving range en je wilt nu weten wat golfen op de golfbaan inhoudt: boek dan een Kennismakings Baanles.

Of weet je al zeker dat je verder wilt met het golfspel? Boek dan onze unieke Baanpermissiecursus. In 3x 1,5 uur les word je begeleidt om na de cursus zelfstandig op onze golfbaan te spelen. De cursus wordt afgesloten met het spelen van een golfronde op onze InRange-Harderwold-golfbaan; uniek om met een simulator je baanpermissie te halen.

Wil je ook je GVB/HCP54 behalen, dan kan je bij ons hiervoor een vervolgcursus boeken.

Heb je interesse: vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie. 

Kennismakingsles

v.a. € 15,- p.p.

Wil je in een kort tijdsbestek ervaren of golfen iets voor je is? Boek dan een kennismakingsles. In een groep met maximaal 10 personen krijg je uitleg over de basistechnieken; fullswing op de Inrange en putten op de oefengreen. Uiteraard ga je ook al een balletje slaan! Na afloop staat er een kopje koffie voor je klaar. 

Aantal personen: 4-10
Duur: 60 minuten
Kleding: Draag sneakers of wandelschoenen en kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Baanpermissiecursus

vanaf €89,-

Wil je direct op de juiste manier starten met golf? Tijdens de cursus leer je de basistechnieken putten, chippen, bunker en full swing. Tijdens de tweede lesdag ga je al de golfbaan op. De laatste les speel je een virtuele Harderwold 9-holesronde op onze InRangsimulatoren en behaal je je baanpermissie. Met je baanpermissie mag je onze 9-holes golfbaan gaan lopen om te oefenen. Wil je ook je GVB/HCP-54 gaan behalen, dan kan je bij ons hiervoor een vervolgcursus boeken.

Prijs is op basis van de Voordeelkaart (VDK), indien je geen VDK hebt, dan betaal je €99,-

Aantal personen: 4-10
Duur: 3 lessen van 1,5 uur

HCP-54 halen

vanaf €99,- p.p.

Heb je na het behalen van je Baanpermissie de smaak te pakken, kan je in deze cursus je HCP-54 halen. In 3 lessen/1,5 uur plus theorie-examen, krijg je alle benodigde golf technieklessen, baanlessen en theorielessen om het golfspel nog beter te leren begrijpen. .

De cursus bestaat uit:

  • technieklessen, theorieles met NGF-golfregelexamen, baanronde voor het behalen van HCP-54.
Prijs is op basis van de Voordeelkaart (VDK), indien je geen VDK hebt, dan betaal je €115,- p.p.

Aantal personen: 4-8
Cursus is exclusief het NGF-lidmaatschap twv €39 p.p.
Vorige slide
Volgende slide