Golfschool

Ben je een beginnende of gevorderde golfer? Onze golfpro’s zorgen voor de nodige dosis kennis en uitdaging op ieder niveau! De golflessen vinden plaats op onze Driving Range, uitgebreide oefenfaciliteiten en natuurlijk op de 9-holes golfbaan. Stap voor stap helpen we je alle golfvaardigheden onder de knie te krijgen. Dit kan met privélessen of groepslessen, net wat jou het beste past! Voor het behalen van je HCP-54 (het vroegere GVB) kun je ook bij ons terecht. Wil je een keer met het bedrijf gaan golfen? Boek dan ons golfuitje!

Wat wij verder te bieden hebben

Inrange® Driving Range

Naast de golflessen die we aanbieden, is onze Inrange® Driving Range de ideale plek om aan je techniek te werken. Zowel de afstand als precisie waarmee je slaat zijn belangrijk voor een goede handicap.

Golfuitje

Zin in een actief uitje? Kom samen met collega’s, vrienden of familie de basisbeginselen leren van golf. Combineer je dagje uit met een heerlijke lunch, borrel of bbq. Wij helpen met het samenstellen van een mooi programma.

Gastvrijheid

Plezier en ontspannen, dat is waar wij voor staan. Dit gaat hand in hand met een gastvrije ontvangst. Kunnen we je op enig moment ergens mee helpen? Schiet ons gewoon even aan. Daar zijn we voor!

Vorige slide
Volgende slide

Boek je les

Wil je golfles in onze Driving Range of op onze vernieuwde 9-holes baan? Vanaf april 2023 zijn we geopend.
We ontvangen je graag!