Golfbaan

Vanaf april 2023 is onze compleet nieuwe 9-holes golfbaan (par 31) geopend. Iedere hole heeft 2 totaal verschillende afslagtees waardoor je de baan ook kunt spelen als een uitdagende 18-holes golfbaan. De gemiddelde speelduur van 9-holes is ongeveer 90 minuten. Ideaal wanneer je een volle agenda hebt en toch even wilt genieten van de buitenlucht, gecombineerd met een rondje golf. Voor de beginnende golfer een fijne manier om de veelzijdigheid van golf te ontdekken en voor de gevorderde golfer een fijne manier om deze uitdagende baan te gaan overwinnen! Alleen, met vrienden of tijdens een golfles. De zeer gevarieerde holes zorgen ervoor dat je écht wordt uitgedaagd! Welk niveau je ook hebt, onze baan is geschikt voor iedereen. Ook de beginnende golfer, die nog niet in het bezit is van handicap 54, kan met baanpermissie tijdens daluren een rondje golf spelen.

9-holes

Greenfee ma/do: €34,- (daluren: €25,-)
Greenfee vr/zo: €36,-

18-holes

Greenfee ma/do: €49,- (daluren: €37,50)
Greenfee vr/zo: €54,-

Rondenkaarten
Met deze kaart kun je meerdere keren gebruik kan maken van onze 9-holes golfbaan tegen een gereduceerd tarief. Bekijk onze Rondenkaarten!

Wat onze golfbaan
bijzonder maakt

Onze vernieuwde 9-holes golfbaan is een prachtige en uitdagende baan geworden met verschillende mooie waterpartijen, bestaande uit 4 holes par4 en 5 holes par3 (par 31). Het spelen van 18-holes blijft ook uitdagend genoeg doordat iedere hole beschikt over twee afslagplaatsen die geheel verschillend zijn van elkaar. De golfbaan is toegankelijk voor iedere golfer die in het bezit is van handicap 54. Op rustige tijden is de golfbaan ook toegankelijk voor golfers die baanpermissie hebben gekregen vanuit onze eigen golfschool. Hiervoor is ook een extra voordelige rondenkaart beschikbaar. Er kan ’s zomers en ’s winters vanaf zonsopgang tot zonsondergang worden gespeeld. In de winter zal er ook zoveel mogelijk van zomergreens en teeboxen gebruik worden gemaakt waardoor er het gehele jaar qualifying gespeeld kan worden.

Rondenkaarten

Onze Rondenkaarten is een strippenkaart waarmee je meerdere keren gebruik kan maken van onze 9-holes golfbaan tegen een gereduceerd tarief. Het aantal ronden staat voor de korting die je krijgt. Dus op de 40-Rondenkaart krijg je maar liefst 40% korting! Er zijn 5, 10, 20 en 40-Rondenkaarten beschikbaar. Daarnaast zijn er ook 10- en 20-Rondenkaarten daluren beschikbaar. Onze daluren zijn op ma-do van 08.00-09.30 uur en 17.00 uur tot zonsondergang.

De Rondenkaart is persoonsgebonden en maximaal 12 maanden geldig, met uitzondering van de 40-Rondenkaart die 18 maanden geldig is. Ben je net zo enthousiast over onze golfbaan als wij? Koop een Rondenkaart en kom regelmatig bij ons een balletje slaan!

5 Rondenkaart: €159,-
10 Rondenkaart: €309,- 
(daluren: €219,-)
20 Rondenkaart: € 559,- (daluren: €380,-)
40 Rondenkaart: €839,-

Golfschool

Leer golfen op ieder niveau! Het volgen van golflessen kan natuurlijk verschillende doelen hebben. Lijkt het je leuk om te leren golfen of wil je werken aan je techniek om zo je golfhandicap te verlagen? Dit alles is mogelijk bij één van onze golfprofessionals! Wij helpen jou je persoonlijke doelen te behalen in een ongedwongen en ontspannen setting. Met een groep kennis maken met golfen op een leuke en laagdrempelige manier? Dan is ons golfuitje wellicht een goede optie. Bekijk ons aanbod golflessen als je benieuwd bent naar de mogelijkheden!

Inrange® driving range

Haal meer uit je golftraining en verbeter je spel op onze vernieuwde high tech Inrange® driving range. Door middel van radartechnologie wordt elke balbeweging nauwkeurig vastgelegd. Terwijl je bal door de lucht vliegt, worden alle gegevens vastgelegd en weergeven op jouw persoonlijke touchscreen. Je hebt direct inzicht in welke afstand je bal heeft afgelegd en welk effect je de bal hebt meegegeven, dus je kan precies zien hoe nauwkeurig jouw slag is geweest en daar weer lering uit trekken. Daag jezelf uit of speel samen met je vrienden één van de vele spellen of loopt met je flightgenoten virtueel een golfbaan ergens anders in de wereld.

Wat wij verder te bieden hebben

Prachtige omgeving

Harderwold bevindt zich midden in de natuur, omgeven door bossen en verschillende waterpartijen. We hebben een eigen waterplas met schiereiland van 4500 m², dus aan mooie uitzichten geen gebrek.

Golflessen

Leer golfen op ieder niveau én op iedere leeftijd. Lijkt het je leuk om de basics onder de knie te krijgen of wil je werken aan je slagen en je golfhandicap verlagen? Dat kan! Wij helpen jou beter te golfen.

Footgolf trainingsavond

Iedere dinsdag vanaf 16u is er een footgolf trainingsavond waarbij iedereen welkom is. Ook als je het nog nooit hebt gedaan. Reserveer direct je plek! Neem contact op als je wilt footgolfen tijdens jouw event. 

Previous
Next

Reserveer je starttijd

Ben je enthousiast en wil je graag op onze golfbaan komen spelen? Reserveer je starttijd. Je bent meer dan welkom! Vragen? Neem gerust contact met ons op.