Inrange® Driving Range

Golf was nog nooit zo leuk, spannend én interactief! Inrange® maakt gebruik van ultramoderne radars om de exacte positie van je bal tijdens de vlucht honderden keren te lokaliseren. De gegevens worden direct doorgestuurd naar de touchscreen bij je afslagplaats of telefoon. Verbeter met de verschillende game modes je eigen skills. Of kom als groep en speel de spannendste spellen tegen elkaar. Denk aan Bullseye, Longest Drive of Shrinking Target. Of je beginner of pro bent, onze Inrange® driving range is voor iedereen. Plezier, dat is waar het om gaat! En je speelt al vanaf €5 per persoon.

Verlichte driving Range met radartechnologie

Golf was nog nooit zo leuk, spannend én interactief! Inrange® maakt gebruik van ultramoderne radars om de exacte positie van je bal tijdens de vlucht honderden keren te lokaliseren. De gegevens worden direct doorgestuurd naar de touchscreen bij je afslagplaats. Verbeter met de verschillende game modes je eigen skills of kom als groep en speel de spannendste spellen tegen elkaar. Denk aan Bullseye, Longest Drive of Shrinking Target. Of je beginner of pro bent, onze Inrange® driving range is voor iedereen. Plezier, dat is waar het om gaat! En je speelt al vanaf €5 per persoon..

Openingstijden:
Ma-woe: 08.00 – 21.00 uur
don -zat: 08.00 – 23.00 uur
Zon: 08.00 – 21.00 uur

Previous
Next

Wat onze Driving Range biedt

Verbeter je skills

Er is geen betere manier om je eigen skills te verbeteren, dan in onze Inrange® Driving Range. Of het nu gaat om verder te kunnen slaan of een betere precisie, voor iedere skill heeft Inrange® een speciaal ontwikkelde game modus met bijhorende mobiele app.

Fun voor groepen

Fun staat op nummer 1. Kom met een groep golf ervaren als nooit tevoren. Inrange® biedt verschillende interactieve spellen die een avond vol competitie en gezelligheid garanderen. Neem jij de maandbeker mee naar huis? Daag je vrienden uit!

Hapje & drankje

Voor of na je sessie in de Driving Range een drankje of hapje doen? Je bent welkom in onze Brasserie. Voor groepen serveren we de lekkerste drankjes en snacks direct in de Driving Range. Dit maakt golfen in onze Driving Range écht een gezellig en compleet uitje!

Samen spelen

Een meer laagdrempelige manier om kennis te maken met golf is er niet! De afslagplaats op onze Inrange® Driving Range is het beste te vergelijken met de bekende bowlingbaan. Competitie en gezelligheid staan centraal! Als de ene aan het afslaan is, dan hebben de anderen lol voor tien. Tussen het spelen door geniet je van de lekkerste drankjes en snacks. ‘s Avonds gaat dit via een QR-code en staat je bestelling binnen no-time bij je op tafel. Dit alles maakt golfen in onze Driving Range een écht gezellig en compleet uitje!

Beter leren golfen

Kun je al een lekker balletje slaan, maar ontbreekt het je nog wat aan techniek? Naast de golflessen die we aanbieden, is onze Driving Range de ideale plek om hieraan te werken. Zowel de afstand als precisie waarmee je slaat zijn belangrijk voor een goede handicap. Met verschillende oefen modi til je jouw skills naar een hoge niveau. Door je persoonlijke Inrange® account te koppelen aan het touchscreen waarmee je speelt, kun je via de Android iOS  Inrange® app je voortgang bijhouden. Het Inrange® tracking systeem registreert zelfs de kortste en laagste slagen dus ook voor kinderen en beginners is het een ideale manier om te leren golfen.

Inrange® spellen

In onze Inrange® Driving Range speel je de volgende spellen:

Longest drive

Het is een golfstrijd die teruggaat tot het allereerste begin. Het ‘ik kan de bal verder slaan dan jij’-argument staat op het punt voor eens en voor altijd te worden beslecht (tot de herkansing natuurlijk).

Bullseye

Bewandel het pad tussen precisie en risico. Hoe verder je slaat, hoe meer punten je kunt verdienen. Sla jij een bullseye en pak je de maximale punten?

Shrinking target

Hoe nauwkeuriger je bent, hoe kleiner de doelen worden (en hoe riskanter elk schot wordt). Werk aan je precisie of je ziet je bal in de lava verdwijnen.

Twenty one

Blackjack, maar dan in een golf-jasje. Pokerfaces in de aanslag terwijl je strijdt om een score van 21. Ben jij dapper genoeg om all-in te gaan? 

Destroyer

Kies je wapens, selecteer je doelwit en richt. Het is tijd voor totale vernietiging en zo veel punten te scoren tussen de post-apocalyptische ruïnes in Destroyer.

Reserveren

Een uitje met je gezin, vrienden of vriendinnen? Of wil je op een interactieve manier je skills verbeteren? Reserveer je plek al vanaf €5 per persoon! Neem vooral contact met ons op wanneer je een vraag hebt.