Verlichte driving Range met radar

Golf was nog nooit zo leuk, spannend én interactief! Onze driving range maakt gebruik van ultramoderne radars met schermen om de exacte positie van je bal tijdens de vlucht te lokaliseren. Verbeter met de verschillende game modes je eigen skills of kom als groep en speel de spannendste spellen tegen elkaar.  Of je beginner of pro bent, onze interactieve driving range is er voor iedereen. Plezier, dat is waar het om gaat! 

Je kan kiezen uit:

1. Practice Golf (1 pers.) of

2. Entertainment Golf (max. 5 pers.) waarbij je met een groep de grootste fun beleeft. Het is te vergelijken met bowlen, maar dan lekker overdekt en toch in de buitenlucht. En natuurlijk kan je tijdens het golfen een hapje en drankje bestellen.

Openingstijden:
Maandag tot zondag: 09.00 – 21.00 uur

Verlichte driving Range met radartechnologie

Golf was nog nooit zo leuk, spannend én interactief! Onze driving range maakt gebruik van ultramoderne radars met schermen om de exacte positie van je bal tijdens de vlucht te lokaliseren. Verbeter met de verschillende games je eigen skills of kom als groep en speel de spannendste spellen tegen elkaar.  Of je beginner of pro bent, onze interactieve driving range is er voor iedereen. Plezier, dat is waar het om gaat! 

Je kan kiezen uit: 

1. Practice golf (1 persoon per mat) of 

2. Entertainment Golf (max. 5 personen per mat) waarbij je met een groep de grootste fun beleeft. Het is te vergelijken met bowlen, maar dan lekker overdekt in de buitenlucht. En natuurlijk kan je tijdens het golfen een hapje en drankje bestellen.

Openingstijden:

Maandag tot zaterdag: 09.00 – 21.00 uur

Zondag: 09.00 – 19.00 uur

Vorige slide
Volgende slide

Wat onze Driving Range biedt

Practice Golf

Er is geen betere manier om je eigen skills te verbeteren, dan op onze Inrange® Driving Range. Of het nu gaat om verder te kunnen slaan of een betere precisie, voor iedere skill heeft Inrange® een speciaal ontwikkelde game modus met bijhorende mobiele app.

Entertainment Golf
voor groepen

Het lijkt op bowlen maar dan overdekt en toch in de buitenlucht. Groepen van 2 tot 100 pers. kunnen de grootste lol beleven door het spelen van diverse interactieve spellen. Golfervaring NIET nodig. Neem jij de maandbeker mee naar huis? 

Hapje & drankje

Tijdens het golfen op de driving Range kan je een drankje en hapje bestellen. Dit maakt golfen in onze Driving Range écht een gezellig en compleet uitje!

Samen spelen

Een meer laagdrempelige manier om kennis te maken met golf is er niet! De afslagplaats op onze driving Range is het beste te vergelijken met de bekende bowlingbaan. Competitie en gezelligheid staan centraal! Als de ene aan het afslaan is, dan hebben de anderen lol voor tien. Tussen het spelen door geniet je van de lekkerste drankjes en snacks. Dit alles maakt golfen in onze Driving Range een écht gezellig en compleet uitje!

Beter leren golfen

Kun je al een lekker balletje slaan, maar ontbreekt het je nog wat aan techniek? Naast de golflessen die we aanbieden, is onze Driving Range de ideale plek om hieraan te werken. Zowel de afstand als precisie waarmee je slaat zijn belangrijk voor een goede handicap. Met verschillende oefen modi til je jouw skills naar een hoge niveau. Door je persoonlijke Inrange® account te koppelen aan het touchscreen waarmee je speelt, kun je via de Android iOS  Inrange® app je voortgang bijhouden. Het Inrange® tracking systeem registreert zelfs de kortste en laagste slagen dus ook voor kinderen en beginners is het een ideale manier om te leren golfen.

Pizza Driving Range Arrangement

Bij het Pizza Driving Range Arrangement combineer je fun met overheerlijke pizza’s op de driving range. We bereiden de lekkerste verse pizza’s en serveren deze tijdens het spelen in onze Inrange® Driving Range.

  • 2 uur Inrange® Driving Range incl. ballen (1 – 4 personen per afslagmat) 
  • Overheerlijke pizza’s eten tijdens het ballen slaan 
  • Boek of bel met 0320 – 28 81 85 
  • Vanaf €34,50 per persoon 

Inrange® spellen

In onze Inrange® Driving Range speel je de volgende spellen:

Longest drive

Het is een golfstrijd die teruggaat tot het allereerste begin. Het ‘ik kan de bal verder slaan dan jij’-argument staat op het punt voor eens en voor altijd te worden beslecht (tot de herkansing natuurlijk).

Bullseye

Bewandel het pad tussen precisie en risico. Hoe verder je slaat, hoe meer punten je kunt verdienen. Sla jij een bullseye en pak je de maximale punten?

Shrinking target

Hoe nauwkeuriger je bent, hoe kleiner de doelen worden (en hoe riskanter elk schot wordt). Werk aan je precisie of je ziet je bal in de lava verdwijnen.

Twenty one

Blackjack, maar dan in een golf-jasje. Pokerfaces in de aanslag terwijl je strijdt om een score van 21. Ben jij dapper genoeg om all-in te gaan? 

Destroyer

Kies je wapens, selecteer je doelwit en richt. Het is tijd voor totale vernietiging en zo veel punten te scoren tussen de post-apocalyptische ruïnes in Destroyer.

Reserveren

Een uitje met je gezin, vrienden of vriendinnen? Reserveer dan direct online.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voordeelkaart €39,-

Met deze unieke kaart profiteer je van het beste van Golfbaan Harderwold tegen de hoogste kortingen!