Brasserie de Albatros

Onze brasserie de Albatros is sfeervol ingericht en de perfecte plek om even tot rust te komen; lekker met een kopje koffie, zittend aan het terras rondom het water. Liever binnen zitten? Neem plaats bij de openhaard of aan een tafeltje bij het raam en geniet van het prachtige uitzicht!

Ook wanneer je met een grotere groep komt golfen, ben je van harte welkom in onze Brasserie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een speciaal samengestelde lunch of diner? Neem contact met ons op.

Belangrijk: in verband met besloten evenementen kan het zijn dat de brasserie gesloten is. Bekijk voordat je langskomt eerst even het kopje “Baanstatus en info” bovenaan de home-pagina om na te gaan of de brasserie die dag geopend is.

Ga je een bedrijfsuitje organiseren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan een kijkje op Harderwold Events. We denken graag met je mee!

Previous
Next

Wat wij te bieden hebben

Hapjes & drankjes

Brasserie de Albatros heeft wat lekkers voor ieder moment van de dag! Kom langs voor een cappuccino met een punt taart, een belegd broodje voor de lunch of bittergarnituur of diner om de dag mee af te sluiten. 

Zonnig terras

Wanneer het zonnetje schijnt kun je een heerlijk plekje op een van onze terrassen uitzoeken. Neem plaats aan een tafeltje of kom lekker loungen! Onder het genot van een hapje en een drankje begin óf eindig je bij ons jouw dagje uit.  

Groene omgeving

Harderwold bevindt zich midden in de natuur, omgeven door een prachtige golfbaan, water, bossen én natuurlijk het Randmeer. Zoek een lekker plekje in of rondom de brasserie en geniet van de frisse lucht en het uitzicht!

Kom genieten in onze Brasserie of op ons terras. Van zoete lekkernij tot belegde broodjes, iets lekkers bij de borrel of een diner. Je bent op ieder moment van de dag welkom!

Een bedrijfsuitje organiseren?

Golfuitje of footgolf met je bedrijf? Dat kan! In de middag teambuilden op de golfbaan om de dag af te sluiten met verschillende foodtrucks, een bbq of lekker diner. Wat jouw wensen ook zijn; wij bieden alles onder één dak! 

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jouw event? Of kunnen wij helpen bij het samenstellen van een mooi dagprogramma?