Golfbaan Harderwold

Welkom op onze uitdagende 9-holes golfbaan met 4x par 4 en 5x par 3. (par 31).

Iedere hole heeft 2 totaal verschillende afslagtees waardoor je de baan ook kunt spelen als een spannende 18-holes golfbaan. Welk niveau je ook hebt, onze baan is geschikt voor iedereen. 

Tarief: 9-holes: € 29,- / 18-holes: €45,- 

Geen GVB?
Heb je geen GVB maar heb je toch al voldoende golfervaring? Dan is het bij ons  in overleg toegestaan om de 9-holes golfbaan te komen lopen zonder GVB, mits er altijd iemand in de flight aanwezig is die wel het GVB heeft en ervoor zorgt dat de golfregels worden nageleefd. Wij adviseren om in dat geval altijd Best Ball te spelen om de snelheid erin te houden.

Maak ook gebruik van onze interactieve Inrange driving range: Video interactieve Inrange driving range

Baanstatus en info

Baan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Buggy's en trolleys
Greens: Zomer
Driving Range: Geopend van 9.00 tot 21.00
Brasserie: Geopend van 11.00 tot 22.00
Overig:
Laatste update: Maandag 22 juli 2024

Golfbaan Harderwold

Welkom op onze uitdagende 9-holes golfbaan met 4x par 4 en 5x par 3. (par 31).

Iedere hole heeft 2 totaal verschillende afslagtees waardoor je de baan ook kunt spelen als een spannende 18-holes golfbaan. Welk niveau je ook hebt, onze baan is geschikt voor iedereen..

Tarief: 9-holes: € 29,- / 18-holes: €45,-

Geen GVB?
Heb je geen GVB maar heb je toch al voldoende golfervaring? Dan is het bij ons  in overleg mogelijk om de 9-holes golfbaan te spelen zonder GVB, mits er altijd iemand in de flight aanwezig is die wel het GVB heeft en ervoor zorgt dat de golfregels worden nageleefd. Wij adviseren om in dat geval altijd Best Ball te spelen om de snelheid erin te houden.

Onze driving range is voorzien van een verlichte interactive driving range. De kosten hiervan zijn € 5,- per 30 min. incl. ballen. Zie ook: Video interactieve Inrange driving range

Baanstatus en info

Golfbaan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Buggy's en trolleys
Greens: Zomer
Driving Range: Geopend van 9.00 tot 21.00
Brasserie: Geopend van 11.00 tot 22.00
Overig:
Maandag 22 juli 2024

Golfbaan

De vernieuwde 9-holes golfbaan is een prachtige en uitdagende baan met verschillende mooie waterpartijen. De baan is ontworpen door golfbaanarchitect Alan Rijks, in nauwe samenwerking met de NGF.  Iedere hole heeft twee totaal verschillende afslagplaatsen, zodat je de baan op een andere manier beleeft wanneer je 18 holes speelt. De vernieuwde baan is geschikt voor de beginnende maar zeker ook voor de meer ervaren golfer. Benieuwd? Je bent welkom!

Driving range

Op onze vernieuwde Driving Range met Inrange® radar technologie wordt elke balbeweging nauwkeurig geregistreerd. Dit maakt het oefenen nog leuker en spannender! Wie slaat het verst? En wie raakt de meeste targets? Speel samen blackjack of golf virtueel een rondje over Old Course Sint Andrews… Wie gaat er voor de longest drive en neemt de maandbeker mee naar huis? Niets is meer te gek. Onze Driving Range is een echte gamechanger!

Golfschool

Leer golfen op ieder niveau! Kom een kennismakingsles volgen of schrijf je in voor het halen van je handicap 54 (het vroegere GVB). Onze PGA golfpro Jeroen Dekker en zijn team heten jullie graag van harte welkom! De golfschool heeft alle faciliteiten om zowel de beginnende golfer als gevorderde golfer verder te helpen. Onze hypermoderne Inrange® Driving Range zal je hierbij ook extra helpen! Neem vooral een kijkje in ons gevarieerde aanbod golflessen.

Brasserie Harderwold

Vanaf 1 maart geopend! 

 

Geniet van Harderwoldse gastvrijheid in onze brasserie met panoramisch uitzicht over de uitgestrekte golfbaan. Zowel binnen als op ons zonnige terras geniet je van heerlijke hapjes en drankjes. We verwelkomen je graag voor of na het slaan van een balletje op onze golfbaan of Driving Range!

Wat wij verder te bieden hebben


Golf meets fun

 

Onze Inrange® Driving Range is het perfecte uitje met vrienden of familie. Wie slaat The Longest? Speel Black Jack of daag een andere groep uit om tegen te spelen! Geniet van lekkere nacho’s met een drankje of van een heerlijke cocktail. Golf was nog nooit zo leuk!Footgolf trainingsavond


Voor evenementen heeft Harderwold een 18-holes footgolfbaan. Met het bedrijf kun je hier een toernooi organiseren. Iedere dinsdag is er een footgolf trainingsavond waarbij iedereen welkom is. Ook als je het nog nooit hebt gedaan! Reserveer direct je plek.


Hapje & drankje

 

Een geslaagde flight afsluiten kan in onze gezellige brasserie. Kom langs voor een zoete lekkernij bij de koffie, een lekkere lunch, borrel of diner. Geniet ondertussen van het mooie uitzicht, binnen óf met mooi weer buiten op ons zonnige terras.

Prachtige omgeving

Harderwold bevindt zich midden in de natuur, omgeven door het Harderbos met verschillende waterpartijen en mooie wandelpaden. Ook hebben we een eigen grote waterplas met een schiereiland van 4500 m² voor evenementen. Aan mooie uitzichten geen gebrek!

Evenementenlocatie

Naast golfbaan zijn wij ook een inspirerende evenementenlocatie. Leer golfen in combinatie met een heerlijke BBQ, speel je eigen footgolftournooi, leer elkaar op een andere manier kennen tijdens teambuilding of haal alles uit de kast voor een knallend feest of outdoor festival!

Vorige slide
Volgende slide

Reserveer je plek

Leuk dat je op onze prachtige 9-holes golfbaan of Inrange® Driving Range wilt komen golfen! Reserveer hieronder je starttijd, dan zien we elkaar snel!

Ben je beginner, gevorderd of pro? Iedereen is welkom bij Harderwold!

Een bedrijfsevent organiseren?

Harderwold is meer dan alleen een golfbaan! We bieden verschillende indoor en outdoor eventlocaties voor events tot 500 personen. Denk aan bedrijfsfeesten, congressen, beurzen, bedrijfsuitjes en meer! Ben je op zoek naar een ruime, flexibele en centraal gelegen locatie met parkeergelegenheid direct voor de deur? Organiseer je bedrijfsevent bij Harderwold! We denken graag met je mee.

Voordeelkaart €39,-

Met deze unieke kaart profiteer je van het beste van Golfbaan Harderwold tegen de hoogste kortingen!